Clubkas Campagne

Beste clubleden,

Het is weer tijd om S.V. Roggel te steunen! Onze club heeft zich namelijk wederom ingeschreven voor de Clubkas Campagne georganiseerd door de Rabobank. Wat betekent dit?

Vanaf 8 mei tot en met 23 mei kunnen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal stemmen op hun favoriete club. Alle leden die mogen stemmen, ontvangen tussen 4 en 8 mei een persoonlijke stemcode per post. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Hoe meer stemmen S.V. Roggel krijgt, hoe meer geld voor de clubkas! Met het opgebrachte geld kunnen weer nieuwe benodigdheden worden aangeschaft, maar bijvoorbeeld ook het sportpark worden geüpgraded.

Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank en dit wel graag willen, bekijk dan de onderstaande link:

Het lidmaatschap kent namelijk meerdere voordelen. Behalve dat je kunt stemmen op jouw favoriete club (S.V. Roggel), krijg je 4x per jaar het ledenmagazine De Dichterbij, wordt je uitgenodigd voor Ledenbijeenkomsten en kun je meepraten én meedenken met de Rabobank. Het moet niet, het mag! Als je alleen lid wilt worden om te kunnen stemmen is dat natuurlijk ook mogelijk!

Aan leden van de Rabobank: zorg ervoor dat S.V. Roggel tijdens de Clubkas Roadshow op 2 juni weer een mooie cheque overhandigd krijgt!
Aan niet-leden van de Rabobank: zorg ervoor dat je voor 1-1-2019 bent ingeschreven als lid om volgend jaar te kunnen stemmen!

Mvg,

De sponsorcommissie