Meehelpen als vriijwilliger Camping EST 2018

Beste lid van SV Roggel

Op 17-18-19 augustus staat een groot evenement op stapel in de gemeente Leudal: het EST! Tijdens dit Europees Schutterstreffen ontmoeten zo'n 600 schutterijen elkaar. Er zullen zo'n 60.000 bezoekers op dit evenement afkomen.

De verenigingen SV Roggel, TV Wimbledonck en Roos in Bloei hebben de organisatie van het inrichten van een tijdelijke camping voor ca. 600 gasten op zich gepakt. Als lid van een of meerdere verenigingen willen we je vragen een bijdrage te leveren aan deze grote organisatie. We zijn er van overtuigd er samen iets moois van te maken!

Via onderstaande link kun je aangeven welke taken je graag zou willen uitvoeren ter voorbereiding, tijdens en of ter afsluiting van het Europees Schuttersfeest wat in augustus in Leudal wordt georganiseerd. Natuurlijk is het mogelijk om je voor meerdere taken in te schrijven. Ook bijvoorbeeld ouders van jeugdleden en andere "niet"leden zijn van harte welkom om werkzaamheden uit te voeren.  De gelden die vrijkomen uit het exploiteren van de camping komen natuurlijk ten goede aan de 3 verenigingen.

Via de kerngroep wordt t.z.t. contact opgenomen over de uiteindelijke invulling van de uit te voeren werkzaamheden.

KLIK OP DE LINK: https://goo.gl/forms/V2iJfoS5lOry15K12

Namens SV Roggel, TV Wimbledonck en Roos in Bloei bedanken we jullie bij voorbaat voor de geleverde inspanningen.

Kerngroep Camping EST2018

Contactpersoon SV Roggel: