Samenwerkingsverband Fysiotherapie J. Tullemans en SV Roggel

Fysiotherapie J. Tullemans is een samenwerkingsverband aangegaan met SV Roggel.

Dit samenwerkingsverband bestaat eruit dat leden van de voetbalclub in het geval van een lichamelijke klacht, gebruik kunnen maken van een gratis inloopspreekuur op donderdagavond tussen 18.30 en 19.30 u. Je kunt hier zonder afspraak terecht.

Onze op sportklachten gerichte fysiotherapeut Ted Rutjens zal beoordelen of fysiotherapeutische behandeling zinvol kan zijn. Dit advies is geheel vrijblijvend.

Verder is er op dinsdagochtend tussen 08.00 en 09.00 plaats in de agenda gereserveerd voor leden van SV Roggel, zodat zij zo snel mogelijk behandeld kunnen worden op afspraak.

Wilt u meer weten over onze praktijk kijk dan op onze website: www.fysiotullemans.nl,  of op facebook: Fysiotherapie Tullemans