Speler van de najaarsreeks 2018

De genomineerden voor speler van de najaarsreeks 2018 – 2019 per team zijn bekend. Hieruit heeft de jeugd-commissie per leeftijdsgroep 1 speler gekozen.

i)    JO09 – Niels Houbiers
ii)   JO11 – Jesse Janssen
iii)  JO12 en JO13 – Sven Videler

Op zondag 9 december, voorafgaand aan de wedstrijd Roggel – TSC `04 worden de 3 gekozen spelers gehuldigd en wordt de speler van de najaarsreeks bekend gemaakt.

Onderstaand de volledige lijst met genomineerden per team:

JO13-1:      Sven Videler
Sven is unne speler mit unne super inzit, zowaal aanvallend als verdedigend. En door zien specifieke kwaliteiten die der haet zurgt der der onnog uns vaor det zien medespelers om zich haer mekkelijker en baeter aan het voetballen toe komen. Maar hae is aug prima in staot om wedstrijden in Roggels vaordeil te beslissen mit een houp assissten die der achter ziene naam haet staon.

JO13-2:      Sophie Hermans
Altijd inzet op de training en in de wedstrijden. Je hoort haar nooit klagen en zet zich voor de volle 100% in. De meest oneerbiedige plaats op het veld, zeker met onze indeling. Ze moet alleen maar tegenhouden en strijd leveren en dat doet ze dan ook......

JO12-1:      Sepp Presser
Sepp ontwikkelt zich razend snel en toont altijd heel veel inzet, hiermee is hij bij iedere training en wedstrijd een voorbeeld voor de rest van het team. Ook heeft Sepp al meerdere wedstrijden beslist in ons voordeel door zijn goals, spelverdeling en zoals eerder al genoemd, zijn inzet. Hierdoor is Sepp een dragende kracht geworden binnen de O12-1. Klasse Sepp, ga zo door!

JO11-1:      Tren Joosten
Onze motivatie is, dat hij altijd aanwezig is, luistert goed naar de trainer, goede verdediger en heeft een winnaarsmentaliteit

JO11-2:      Jesse Janssen
Jesse is een goed gemotiveerde spel die bijna altijd aanwezig is.Tijdens de trainingen en wedstrijden is zijn inzet goed. Verder is Jesse een speler die niet zo van lopen houd, zorgt wel dat hij altijd op de juiste plaats staat en als hij dan de bal heeft er ook het beste van probeert te maken. Jesse is op alle plaatsen van het veld inzetbaar, van  verdediger tot goaltjesdief. Zijn penalty's worden zelfs af en toe zonder schoenen aan genomen en dat pakt dan ook nog goed uit. Jesse ligt goed in de groep en houd wel van een grapje op zijn tijd, als het serieus moet zijn geeft hij dat ook wel aan.

JO11-3:      Tarek Aarri
Hij is sinds dit seizoen actief bij S.V. Roggel als speler uit Heibloem. Tarek is altijd bezig met een bal en neemt tijdens de trainingen en wedstrijden het voortouw en gaat voorop in de strijd. Ondanks zijn geringe lengte staat hij ook zijn mannetje in de duels.

JO9-1:        Niels Houbiers
Altijd op tijd, doet goed zijn best, luistert uitstekend en altied gooj zin

JO9-2:        Tuur Vullers
Helle wèrker en scoortj väöl goale