Speler/Speelster van de voorjaarsreeks

Zoals ieder jaar in het voorjaar en najaar wordt er door de leiders van de teams JO13, JO11 en JO09 een speler genomineerd voor, in dit geval, Speler van de voorjaarsreeks. In onderstaand overzicht staat per team de genomineerde speler en de toelichting door de betreffende leiding.

JO13-1 - Michal Marcinkowski
Michal speelt sinds dit jaar in een zwart-wit shirt. Als enige speler van SVVH speelt hij in JO13-1. Michal is een rustige jongen. Hij klaagt nooit en gaat er altijd voor. Hij kan op verschillende posities spelen en maakt op elke positie waar hij speelt graag rushes naar voren. Hij is er bijna altijd met trainen en krijgt zelfs van zijn teamgenoten complimenten over zijn inzet. Hij ontwikkelt zich prima en zegt ook zelf veel te hebben geleerd het afgelopen seizoen. Hopelijk speelt hij nog lang in het shirt van de club van zwart en wit!

JO13-2 - Anke van Lier
Wae nomineren Anke van Lier, omdet Anke aemus is die dingen van os aanneemt en daovan wiltj liere. Aug is het zo det ze zich door het seizoen haer blieft ontwikkelen en dao in aug stappen blieft maken. Om nog neet te spraeke van haer inzet op wedstrijden mer aug op trainingen. In wedstrijden speelt ze altied een ruume voldoende en wae hubbe haor t ganse jaor nog neet minder den det zeen spele.

JO13-3 - Sophie Hermans
Sophie is dit seizoen pas gestart met voetballen en gaat zichtbaar met sprongen vooruit. Daarnaast is zij een toonbeeld van inzet en is ze niet te bang om het duel aan te gaan. Uiteraard zijn er nog zaken die verbeterd kunnen worden, maar ook daar laat Sophie zien dat ze beter wil worden. Alle aanwijzingen neemt ze enthousiast aan en na korte tijd is al zichtbaar dat ze zelf geoefend heeft.

JO11-1 - Niels Janssen
Niels is iemand die erg goed zijn kwaliteiten kent, en een daarvan is verdedigen. Zet hem niet in de spits: daar heeft hij een hekel aan. Hij schept er plezier in om zijn tegenstander het leven zo zuur mogelijk te maken. Er is dan ook geen sprietje gras waar deze Niels niet tegen komt. Niels is daarbij ook fel in de duels en is voor den duvel niet bang. En als het dan moet, gaat hij daarbij net over de grens van het toelaatbare. Er zijn weinig tegenstanders die tegen hem scoren. #Niels #nevergiveup

JO11-2 - Mohammad Aldyab
Mohammad is nagenoeg altijd aanwezig en belt steevast elke vrijdag om te vragen hoe laat hij op zaterdag moet voetballen. Mo zijn sterkste punt is zijn kap en draaitechniek, hiermee is hij dan ook de topscoorder van het team. Naast zijn voetballende kwaliteiten is het mooi om te zien dat Mo zich al helemaal thuis voelt binnen het team.

JO11-3 - Sem Beerens
Sem is een bal vaardige speler met een goede passeer beweging. heeft het afgelopen jaar op alle vlakken grootte sprongen gemaakt.

JO09-1 - Jurre Bovend'eerdt
Jurre heeft zich als speler zeer goed ontwikkeld in zijn passing en aanpassing aan het niveau van de al iets oudere JO9-01 spelers. Zijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar het verdedigen, dit doet hij met veel plezier en inzet. Menig tegenstander heeft dus ook moeite om hem te passeren.

JO09-2 - Jesse Klompen
Jesse is de absolute topscoorder van ons team. Hij is snel en heeft een goed schot, wat al de nodige doelpunten heeft opgeleverd.

JO09-3 - Stijn Smeets
Dit vanwege zijn doorzettingsvermogen en inzet op zowel de trainingen als wedstrijden.

Bij de kabouters wordt geen speler genomineerd.

Bij de verschillende leeftijdscategorieën heeft de jeugdcommissie de onderstaande spelers gekozen.
JO13: Sophie
JO11: Mohammad
JO09: Jurre

De speler van de voorjaarsreeks wordt zondag 20 mei voor de wedstrijd van Roggel 1 tegen Horn bekend gemaakt. Graag nodigen we alle genomineerden uit om naar het voetbalveld te komen, maar Sophie, Mohammad en Jurre in het bijzonder. Jullie worden de 20e om uiterlijk 14 uur verwacht. Dan wordt 1 van jullie gekozen tot De speler van de voorjaarsreeks 2017 - 2018.

Uiteraard worden jullie in voetbal tenue verwacht. Denk eraan om zaterdag na jullie wedstrijd een shirtje mee te nemen.

Namens de jeugdcommissie allemaal van harte proficiat met jullie nominatie!