• Cursus hulpverlening

• REANIMATIE/EHBO/BHV Cursus Najaar 2021!!!

Beste Mensen,

Het is alweer even geleden dat we de Reanimatiecursus achter ons hebben en we nu wederom in een vervelende situatie zitten met de Corona nog onder ons. Inmiddels zijn de vaccinaties begonnen en hopelijk kunnen we halverwege 2021 weer denken aan vakantie, terrasjes en meer leuke dingen.

Graag wil ik dan ook bij jullie het volgende onder de aandacht brengen:

In het tweede deel van dit jaar wil ik graag starten met reanimatielessen, EHBO lessen en/of BHV lessen voor de leden van alle aangesloten verenigingen van OCR. Met name de Reanimatielessen zullen hier een prioriteit krijgen.

Ik wil graag met dit schrijven inventariseren of er behoefte is aan bovengenoemde opleiding(en) en of ik hier voor jullie iets in kan betekenen.

Laat mij even weten, via jullie contactpersoon bij OCR of rechtstreeks naar mij, waar jullie interesse ligt.

Bij deze een oproep om er te zijn voor elkaar !!

Hulp kunnen bieden is fijner dan aan de zijlijn te staan en te denken, had ik maar!!!!

Vriendelijke groeten,

Ben Janssen