• Vrijwilligers om groei jeugdteams mogelijk te maken

• Update 16-9-2021:

We zijn er bijna. We zoeken nog een trainer en vlagger voor JO15-2. Ook hebben we zoveel aanmeldingen gekregen van nieuwe spelers dat we een 2e JO12 team willen maken. Daar hebben we 1 of meerdere trainers en 1 of meerdere leiders voor nodig. Daarmee hebben we 15 teams actief in de competitie. Een aantal dat we de afgelopen 7 jaar pas 1 keer eerder hebben gehad. De verwachting is dat we later dit jaar nog een extra onder 09 team kunnen samenstellen, dus we kunnen ook de komende tijd nog hulp gebruiken. De JO09 traint overigens maar 1 keer per week.

Update 6-9-2021:

We zijn voor onze JO15-2 op zoek naar een trainer voor 1 of 2 avonden en een coach voor de zaterdag. Voor de JO11-2 zoeken we een trainer voor de woensdagavond en we zijn nog onverminderd op zoek naar scheidsrechters. De inzetten zullen vooral bij onze JO13 en JO15 teams zijn.

Als je iemand kent die 1 van deze functie zou willen invullen, breng dit artikel dan aub onder de aandacht. We laten onze jeugdspelers toch niet in de kou staan?

-----------------------------------------------

We zijn op zoek naar vrijwilligers (m/v) voor het begeleiden, coachen en trainen van onze jeugdteams JO15-2 en JO17-2. Ook zijn we nog op zoek naar scheidsrechters en vlaggers voor onze bovenbouw-teams (JO13, JO15, JO17 en MO17). Als laatste willen de trainers / coaches van JO13-1 en JO15-1 deze taak graag samen met iemand anders invullen. Al deze taken kunnen door meerdere personen ingevuld worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeid alleen op zaterdag een taak te vervullen of 1 trainingsavond voor je rekening te nemen.

Plezier, respect en eerlijkheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze gedragsregels. Je draagt deze kernwaarden uit en je zorgt ervoor dat de spelers deze naleven.

Vind je het leuk om bij een jeugdteam actief te zijn, maar heb je geen ervaring? Geen probleem. We zullen je begeleiden en helpen met de invulling van deze taak. Ook kun je van collega- trainers leren. Dit maakt het alleen maar leuker.

Als scheidsrechter of vlagger is het uiteraard belangrijk dat je de spelregels kent en kunt toepassen.

Als je interesse hebt om 1 van deze taken in te vullen, maar je bent niet iedere week beschikbaar of niet op vaste dagen, laat ons dit dan ook weten. We kunnen dan kijken of we je kunnen inplannen als iemand anders niet beschikbaar is.

Als je een steentje bij wilt dragen, neem dan contact op met 1 van de leden van de jeugd-commissie.

Mede namens onze jeugdspelers, bedankt!