• Nico van den Brink -> Leiders Roggel 3

    Nico bedankt voor het doorkoppen.


    Je weet hoe je iemand gelukkig kunt maken, als ik iets niet leuk vind is het wel een stukje schrijven. Jou vraag is hoe wij het bij Roggel 3 vinden om samen met de selectie te zorgen dat wij iedere week weer kunnen genieten van goed voetbal. Wij als leiders van Roggel 3 nemen een voorbeeld aan jou.
    We zijn rustig langs de lijn en zullen ook nooit commentaar op de scheidsrechter hebben. Je merkt ook als de spelers van Roggel 2 bij ons mee doen, de meeste het niveau wel aan kunnen. Als we zondags dan naar het vlaggenschip van de Sv staan te kijken, zien we het spel van een groot trainer terug.
    En dan is er ook nog de derde helft, we zien dan terug hoe verstandig jullie als coaches met drank omgaan. Dat is voor ons nog wel een aandacht punt. Wij hopen als leiders dat we nog veel jaren kunnen samenwerken met jullie(Batman en Robin). Nu willen wij de bal even doorkoppen naar Roggel 3 met de vraag aan het team, hoe is het mogelijk dat jullie nog niet kampioen zijn geworden ondanks de voortreffelijke begeleiding die jullie iedere week hebben.

    GR Leiders Roggel 3