• Geen trainingen en wedstrijden voor de gehele onderbouw

• Naar aanleiding van de quarantaine melding van de Zjwiek (de school wordt 10 dagen gesloten) hebben we als jeugd-commissie het volgende besloten:

Er zijn GEEN trainingen en wedstrijden met ingang van vandaag (18 nov) tot en met zondag 28 nov. Dit geldt voor alle spelers van MO13, JO13, JO12, JO11, JO09, JO08 en JO07, dus ook als de speler niet op de Zjwiek zit.

Op z'n vroegst maandag 29 nov kan weer getraind worden, als de situatie dan weer onder controle is. Spelers van JO15 en hoger, die een jongere broer/zus hebben op de basisschool, mogen komen trainen en meedoen aan wedstrijden. Zodra er in de loop van volgende week nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we jullie daarover informeren.

Dank voor jullie begrip.