• In memoriam - Chris Gijsen

• Vrijdag 8 Januari is ons ere-lid Chris Gijsen overleden.

In November nog gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap.

Chris heeft een staat van dienst voor de SV waar je “U” tegen zegt. Ruim 42 jaar was hij onze terreinman, die zorgde dat de velden er prima bijlagen en hij zorgde vele jaren samen met zijn vrouw Nella voor de kleedlokalen en de vuile was van diverse teams. Voor alle verdiensten heeft Chris diverse onderscheidingen mogen ontvangen.

Naast de reguliere onderscheidingen voor de diverse jubilea, is Chris in 1986 benoemd tot ere-lid, in 1999 heeft hij de zilveren KNVB-speld ontvangen en in 2006 ontving Chris tijdens de jubileumreceptie ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan een koninklijke onderscheiding uit handen van toenmalig burgemeester Sjef Peeters.

In september 2020 hebben zijn vrienden van de klussenploeg nog samen met Chris zijn 92e verjaardag gevierd en op 4 november is Chris gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap. Al met al mogen we hier terecht spreken van een clubman in hart en nieren, die altijd klaar stond om de helpende hand te bieden.

Wij zijn Chris veel dank verschuldigd en zullen hem blijven herinneren als de sympathieke duizendpoot van de club, zoals hij genoemd werd in ons jubileumboek (75 jaar).

Bestuur en leden van S.V. Roggel wensen Els, Geertje, Nanny, partners, kleinkinderen en familie veel sterkte om dit grote verlies een plaats te geven.