• In memoriam - Wiel Becks

• Maandag 25 oktober is plotseling overleden ons lid Wiel Becks.

Wiel is, na zijn voetbalcarrière in Neer, medio 1987 lid geworden van onze club. Als voetballer heeft hij enkele seizoenen gespeeld in de selectie, waarna nog vele jaren in diverse lagere elftallen en tot slot heeft hij zijn voetballoopbaan afgesloten bij de zaterdag veteranen. In totaal heeft Wiel 496 wedstrijden gespeeld voor S.V. Roggel.

Naast het voetbal was Wiel ook jaren actief als trainer van meerdere jeugdteams, trainer van Dames 2, lid van de activiteitencommissie en de laatste tijd vrijwilliger bij de klussenploeg op maandagmiddag.

Wij zullen Wiel herinneren als een fanatiek voetballer, een echte clubman en een fijn mens.

Bestuur en leden van S.V. Roggel wensen Nelly, Jim en Inge, Nicky en Sam en kleinkind Nowi, Sam en Femke en familie veel sterkte om dit grote verlies een plaats te geven.