• In memoriam - Wim op het Veld

Woensdag 20 Mei is ons lid Wim op het Veld overleden.

Na zijn voetbalcarrière in Buggenum, werd Wim lid van S.V. Roggel en heeft hij nog vele jaren gevoetbald bij de zaterdagveteranen. Als vrijwilliger was hij ook actief voor onze club.

Zo is hij jaren lid geweest van de jeugdcommissie met een speciale aandacht voor het jeugdkamp op de SPAR. Ook is hij enkele jaren leider geweest van het toenmalige seniorenteam Roggel 6. Verder zagen we Wim elk jaar bij ons minitoernooi achter de “bonnenbak”, waar hij veel plezier beleefde aan de vele contacten met alle deelnemers aan ons toernooi en daarna genoot van de afterparty.

Via zijn zakelijke contacten heeft Wim ook diverse bedrijven binnengehaald als bordsponsor. Tot slot zagen we hem regelmatig als kritische toeschouwer van de wedstrijden waarin een van zijn zoons speelden.

Bestuur en leden van S.V. Roggel wensen Anja, Ruben en Susan, Max, Bent en familie veel sterkte om dit grote verlies een plaats te geven.