• Informatieavond bouw kleedlokalen en terras

Zoals bij de meesten van jullie waarschijnlijk bekend is, heeft S.V. Roggel groen licht gekregen voor de aanbouw van extra kleedlokalen en een terras aan de kantine. In januari 2020 zal hiermee worden gestart. Een project dat alleen mogelijk is door de inzet van eigen vakmensen en andere vrijwilligers van onze club. We doen dan ook een beroep op jullie om de handen uit de mouwen te steken en te helpen dit project tot een succes te maken!

We willen de concrete plannen voor deze bouw graag met jullie delen. Daarom organiseren wij een informatieavond op maandag 16 december 2019. Tijdens deze avond zullen we de plannen presenteren, de planning duidelijk maken en uitleggen op welke manier we een beroep gaan doen op jullie inzet. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en kunnen jullie je al aanmelden als je graag mee wil helpen.

Hierbij nodigen we jullie dan ook uit voor de informatieavond die gehouden zal worden op 16 december 2019 om 19.30 uur in de kantine. De koffie met vlaai staat klaar om na jaren van voorbereiding met elkaar te kunnen vieren dat we nu eindelijk kunnen starten!

We hopen jullie allemaal te zien op 16 december 2019 en rekenen op jullie hulp, zodat we hier samen een succes van kunnen maken.

NB. Als je niet aanwezig kunt zijn op de informatieavond, maar wil je wel graag helpen, dan kun je dit aangeven bij Ruud Houben of Stan Vullers per e-mail of telefoon, of spreek een van ons een keer aan in de kantine.

Met vriendelijke groet,

De bouwcommissie