• Leden informatie jubileumweekend

 • Het komt dan eindelijk echt in zicht, het jubileum feestweekend van onze S.V.! Het heeft even geduurd maar gelukkig kunnen we nu dan toch echt nog het 90-jarige bestaan van onze mooie club gaan vieren. Zoals jullie allen bekend zal dit zijn in het weekend van 14, 15 en 16 oktober. Via deze weg willen wij jullie graag verder informeren m.b.t. de festiviteiten, alsmede de kaartverkoop.  

  We zullen gaan aftrappen met twee feestavonden in La Rochelle. Beide avonden zullen de deuren om 20.00u openen en omstreeks 02.00 sluiten. Deze dagen hebben we de volgende hoofdacts voor jullie geboekt: 

  Vrijdag 14 oktober: Fever of Life
  Zaterdag 15 oktober: Promilaasj 

  Beide bands staan garant voor goede muziek en niet te vergeten: FEEST! Voor- tussen- en na de sets zullen ook onze dj’s zorgen voor een feestelijke stemming in de zaal.  

  Kaartverkoop 

  Dan m.b.t. kaarten voor deze avonden. Wij hebben besloten dat we allereerst voor de leden van onze club kaarten gratis beschikbaar stellen. Dit willen we op de volgende manier faciliteren. 

  Op zaterdag 20 augustus is tussen 14 en 17u een eerste afhaalmoment voor kaarten in de kantine van S.V. Roggel. Leden kunnen dan een kaart ophalen voor zowel de vrijdag- als de zaterdagavond (dit zijn 2 aparte kaarten). Het is ook mogelijk om kaarten voor andere leden op te halen, maar let op, we zullen deze dan wel ook eenmalig op naam van het betreffende lid afvinken. 
  Het tweede afhaalmoment voor leden zal plaatsvinden op zaterdag 10 september tussen 9 en 13u. Dit valt gelijk met de kick-off van de voetbalplaatjes actie in de kantine. Een extra goede reden om even langs te komen dus.
  Let wel op: dit is tevens de laatste gelegenheid dat leden gratis kaarten kunnen afhalen. Vanaf 11 september zal het restant aan kaarten namelijk naar de reguliere verkoop voor niet-leden gaan. Zorg dus dat je een van beide dagen je gratis kaart(en) ophaalt of zorgt dat iemand anders je kaart haalt voor je! Het is op beide afhaalmomenten nog niet mogelijk (om als lid) kaarten te kopen voor niet-leden. Informatie m.b.t. de reguliere verkoop volgt meteen na 10 september.   

  Dan willen we iedereen erop wijzen dat er voor beide avonden maximaal 500 kaarten beschikbaar zijn. Op beide avonden zullen we ons strikt houden aan de “nix 18” regel. De feestavonden zijn voor jong en oud, maar in principe staat voor de jeugd t/m 15 jaar zondag 16 oktober gepland. M.b.t. deze dag zal later meer informatie volgen voor de betreffende doelgroep en ouders.   

  Afsluitend willen we jullie verzoeken om voor de laatste informatie en updates m.b.t. het weekend altijd onze website en ook de S.V. Roggel Facebook/Instagram pagina in de gaten te houden. Hier zullen we jullie continu op de hoogte houden van nieuws en ontwikkelingen. Ben jij erbij vrijdag en/of zaterdag? Laat ons bij het event op Facebook dan vooral ook al weten dat je gaat! En wil je graag helpen op een van beide dagen? We zijn opzoek naar vrijwilligers, dus meld je gerust aan middels een reactie op deze mail.  

  Wij kijken er enorm naar uit om er samen met jullie een geweldig feestweekend van te maken en zien jullie graag binnenkort weer op de Mössehook.