• Maatregelen S.V. Roggel coronavirus - bericht wordt aangevuld

16 maart 2020:

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle competities van het amateurvoetbal.

Het kabinet heeft tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.

12 maart 2020:

S.V. Roggel heeft besloten het advies van de KNVB op te volgen. Eerder vandaag heeft de KNVB besloten dat alle geplande wedstrijden tot en met 31 maart worden afgelast. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

S.V. Roggel volgt het advies van de KNVB.

• Er zullen dus géén wedstrijden, oefenwedstrijden, trainingen (ook niet in de zaal) of andere activiteiten plaatsvinden tot en met 31 maart.
    • Zowel de velden als de kantine zijn tot deze datum gesloten.
    • De geplande ouderavonden van de jeugd-commissie (23 en 31 maart) worden verplaatst naar een later tijdstip.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat er nu niet gevoetbald kan worden. Echter stellen wij de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop. Het is bij de KNVB nog niet duidelijk welke invloed de afgelastingen hebben voor de competitie. Wij houden het nieuws rondom dit item goed in de gaten en zullen jullie informeren wanneer wij meer weten.

Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie.

Bestuur S.V. Roggel