• Memories - deel 1

• Tja, Corona-tijd... Wat doe je dan? Niet voetballen in elk geval. Daarom denken we graag even met u terug aan de mooiere momenten uit onze clubhistorie. Zoals het kampioenschap van ons vlaggenschip in het seizoen 2003-2004.

In een seizoen waarin geen wedstrijd werd verloren. Waarin na de winterstop geen enkel tegendoelpunt werd geincasseerd en waarin elke wedstrijd met 1-0 of 2-0 werd gewonnen. Terwijl concurrent Sportclub Irene elke wedstrijd tegenstanders verschalkte met een doelpuntje of 7 verschil. Met de laatste wedstrijd van het seizoen tegen en op het complex van Spcl Irene in het vooruitzicht, was Roggel niet van plan het daar op aan te laten komen.

Daarom moest het de week daarvoor, thuis tegen RKSV Horn, gaan gebeuren. En het gebeurde. SV Roggel scoorde in de 85ste minuut de enige en dus winnende treffer en wist dat vast te houden tot en met de 97ste minuut, toen de scheidsrechter eindelijk voor de laatste maal op de fluit blies. Het kampioenschap was een feit.

Enkele foto's uit het archief zijn hier te zien. Denk terug en geniet!