• Nieuwjaarswens 2022

 • “S.V. Roggel 1931-2021, 90 jaar !! 

  De start van het nieuwe voetbalseizoen was veel belovend, eindelijk mocht er weer gevoetbald worden. Maar helaas, niet voor lang. Momenteel zitten we alweer in een lockdown, wie had dat verwacht.

  Maar ondanks dit alles zijn wij op 6 november 2021 toch 90 jaar geworden en dat behoort op een passende wijze gevierd te worden. Aan het einde van de winter staat ons jubileumweekend gepland op 18, 19 en 20 maart, hopelijk kan dat wel doorgaan.

  Het is goed voor onze gezondheid dat we blijven bewegen en dat is altijd mogelijk, bijvoorbeeld door de interactieve wandeltocht van de SV te gaan lopen. Een mooie en interessante wandeltocht in en rondom Roggel met veel boeiende verhalen uit het verleden, diverse vragen en mooie filmpjes van bekende Roggelnaren, een aanbeveling!!

  De nieuwjaarsreceptie op vrijdag 7 januari 2022 kan zeker geen doorgang vinden evenals het huldigen van onze jubilarissen. Momenteel beraadt het bestuur zich op een alternatieve huldiging, die ze tijdig via de gebruikelijke kanalen bekend zal maken.

  Wij wensen alle teams veel succes in het verdere verloop van de competitie.

  Voor nu wens ik jullie:

  Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig, succesvol en sportief 2022 !!!

  Namens het bestuur,

  Henny van den Beuken

  Voorzitter