• Opleiding verenigingsscheidsrechter

  Op verzoek van de KNVB:

  Een aantal seizoenen geleden zijn we gestart als KVNB met het openzetten van de cursus verenigingsscheidsrechter in Zuid II met de mogelijkheid tot individuele inschrijving.

  Aan deze cursus kunnen dan kandidaten deelnemen van verschillende verenigingen. Het betreft een opleiding voor het fluiten van wedstrijden binnen de eigen vereniging.

  Vanwege het succes van deze formule hebben we ook dit voorjaar weer 3 cursussen opengesteld in Zuid II (geografisch verdeeld over het district).

  VSR omgeving Venlo-Roermond :

  Startdatum: 5 maart (19:00-22:00 uur)

  Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323494

  VSR omgeving Sittard-Geleen :

  Startdatum: 3 maart (19:00-22:00 uur)

  Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323495  

  VSR omgeving Helmond :

  Startdatum: 19 februari (19:00-22:00 uur)

  Aanmelden via: https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=14323493  

  Het opleidingsdeel bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur met praktijkoefeningen op locatie. Elke maand is er een bijeenkomst. De opleiding wordt 's avonds gegeven op de accommodatie van een voetbalvereniging. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met de eigen wedstrijden. Het ervaringsdeel bestaat uit het fluiten van minimaal 4 stagewedstrijden bij jouw vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Tijdens dit ervaringsgedeelte brengt de cursist de theorie direct in praktijk en ontwikkelt hij of zij de verschillende competenties. De praktijkbegeleider is aanwezig tijdens deze oefenwedstrijden.

  Als je interesse hebt, neem dan contact op met voetbalzaken of de jeugd commissie.