• Planning jeugd na 14 januari

• Beste speler en ouders,

Wellicht kijken jullie ook allemaal uit naar de persconferentie van vrijdag 14 januari. We hebben gisteren met de jeugd-commissie alvast vooruit gekeken naar mogelijke scenario’s, zodat we na morgenavond snel kunnen schakelen.

We gaan er vanuit dat we vanaf a.s. maandag (17-1) weer met alle teams gaan trainen. Of dat nog met beperkingen is zal vrijdagavond duidelijk worden. Ook de start van de competitie is nu nog onduidelijk, maar staat in principe voor de JO08 tot en met JO13 / MO13 gepland voor volgend weekend (22-1), net zoals de MO17 die dan een bekerwedstrijd spelen. De JO15 tot en met JO19 starten dan volgens de huidige planning een week (29-1) later met de competitie.

Uiteraard allemaal onder voorbehoud van besluitvorming door de overheid en de invulling ervan door de KNVB. We zullen uiterlijk zondag (16-1) de definitieve planning voor volgende week met jullie delen.

Voor nu hopen we dat we weer kunnen gaan trainen en wedstrijden spelen.

Jeugd-commissie