• Rabobank "Clubkas"

Beste clubleden,

Het is weer bijna tijd om S.V. Roggel te steunen! Onze club heeft zich namelijk wederom ingeschreven voor de Rabo ClubSupport-campagne. Wat betekent dit?

Vanaf 27 september tot en met 11 oktober kunnen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal stemmen uitbrengen op hun favoriete club. Ieder lid van de bank ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Hoe meer stemmen S.V. Roggel krijgt, hoe meer geld er wordt “verdiend”! Iedere stem is namelijk geld waard. Met het opgebrachte geld kunnen weer nieuwe benodigdheden worden aangeschaft, maar bijvoorbeeld ook het sportpark worden geüpgraded t.b.v. met name de jeugd.

Mocht je nog geen lid zijn van de Rabobank en dit wel graag willen, bekijk dan de onderstaande link:
    https://www.rabo-clubsupport.nl/peel-maas-en-leudal/lid-worden. Het inschrijven is een kleine moeite, met uiteindelijk een groot plezier.

Het lidmaatschap kent namelijk meerdere voordelen. Behalve dat je kunt stemmen op jouw favoriete club (S.V. Roggel), krijg je 4x per jaar het ledenmagazine De Dichterbij, wordt je uitgenodigd voor Ledenbijeenkomsten en kun je meepraten én meedenken met de Rabobank. Het moet niet, het mag. Als je alleen lid wilt worden om te kunnen stemmen, is dat natuurlijk ook mogelijk!

Aan leden van de Rabobank: zorg ervoor dat S.V. Roggel tijdens de Roadshow op 14 oktober a.s. weer een mooie cheque overhandigd krijgt!
    Aan niet-leden van de Rabobank: zorg ervoor dat je je direct inschrijft zodat je jouw favoriete club kunt steunen!

Tot slot; maak deze actie ook kenbaar bij jouw familie en vrienden, want zoals gezegd; alle stemmen leveren geld op & "allein kinse ’n bietje, mer same kinne wae hiel väöl".

Mvg,

De sponsorcommissie