• Regio Cup

• Update: 22-6

Bij de laatste ronde van de regiocup, zaterdag 26-6, is weer publiek welkom op ons sportpark. Binnen de geldende regels kan er gelukkig weer naar wedstrijden gekeken worden.

---------------------------------------

Update: 3-6

Toeschouwers zijn helaas nog niet welkom bij de wedstrijden. Uiteraard zijn de chauffeurs en / of begeleiders van de tegenstanders wel toegestaan op het sportpark. De kantine is gesloten.

Douchen en omkleden is mogelijk.

---------------------------------------

Door de vorige week aangekondigde versoepelingen heeft de KNVB ruimte gekregen om nog een aantal wedstrijden te plannen. Dit is in het kader van de regio cup. De bedoeling was om in een paar weken wedstrijden op "fietsafstand" te organiseren. Het plannen van de wedstrijden is gelukt, de fietsafstand in veel gevallen niet.

Maandag 31 mei is het speelschema gepubliceerd. Onze JO07 en JO19 doen hier niet aan mee.

Omdat de wedstrijden op korte termijn gepland zijn, kunnen we geen vervoerplanning maken. We hopen dat de teams dit onderling oppakken, waarbij we vragen om de geldende corona-maatregelen in acht te nemen als er besloten wordt om met auto's naar uitwedstrijden te reizen. Vanaf 5 juni is het ook weer mogelijk om de kleedlokalen te gebruiken en te douchen.

Elders op de site is het volledige wedstrijdprogramma te vinden. Kijk hier regelmatig. Omdat er bij veel verenigingen allerlei activiteiten gepland zijn, kan er nog geschoven worden. Zo spelen wij op zaterdag 12 juni alleen de wedstrijden van JO08 en JO09 omdat we dan het alternatieve SPAR-kamp gepland hebben.