• Roel Heijnen nieuwe hoofdtrainer SV Roggel Seizoen 2022-2023

 • Het bestuur en de commissie voetbalzaken van SV Roggel zijn verheugd te kunnen mededelen dat Roel Heijnen, afkomstig uit Stevensweert is vastgelegd als trainer van het eerste elftal voor het seizoen 2022-2023.

  De commissie voetbalzaken is in de afgelopen periode op zoek gegaan naar een opvolger van de huidige eerste elftal trainer Theo Schmitz, wegens het beëindigen van zijn trainersloopbaan.

  Roel Heijnen is een jonge (31 jaar) enthousiaste trainer met een duidelijke voetbalvisie. Hij krijgt energie van een enthousiaste en gemotiveerde groep en wil graag spelers beter maken. Roel heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging bij SV Roggel.


  Roel Heijnen wil zich graag via onze website aan alle leden van SV Roggel voorstellen:

  Beste leden van SV Roggel,

  Ik ben Roel Heijnen, 31 jaar en komend seizoen 2022-2023 hoofdtrainer van SV Roggel. Op dit moment ben ik hoofdtrainer bij FC RIA, waar ik straks drie seizoenen heb gewerkt.

  In mijn dagelijks leven ben ik jurist arbeids- en ambtenarenrecht bij ARAG Rechtsbijstand. Naast voetbal houd ik me bezig met diverse verenigingen in mijn woonplaats Stevensweert, sla ik regelmatig een balletje op de tennisbaan, loop ik hard en ga ik er graag op uit met mijn vriendin Sabine.

  Geboren en getogen in Stevensweert heb ik het grootste deel van mijn actieve voetballoopbaan bij VV Stevensweert doorgebracht. Op vrij jonge leeftijd ben ik daar ook gestart als trainer. Eerst als speler/trainer van het tweede elftal, daarna als trainer van het eerste elftal. Na een jaar bij de O19 van FC ODA ben ik bij FC RIA gestart. Hoewel ik daar met veel plezier gewerkt heb en werk, ben ik voor komend seizoen toe aan een nieuwe uitdaging. In de zeer prettige gesprekken met SV Roggel kwam ik al snel tot de conclusie dat die nieuwe uitdaging bij deze hechte en ambitieuze vereniging ligt.

  Ik kijk er naar uit om – na een goede afsluiting van dit seizoen en mijn periode bij FC RIA – aan de slag te gaan bij SV Roggel!