• Roggel 1 - Maasgouw 1 (24-11-2019)

Klokslag half 3 floot scheidsrechter èn oud SV-lid Eric Heijnen uit Meijel voor de eerste keer en zette zo de wedstrijd tussen de koploper en de middenmoter in gang. Het was een zonnige maar koude zondagmiddag en bovendien nagenoeg windstil, ideaal voetbalweertje dus in De Mössehook. Roggel ging goed van start maar al snel werd Maasgouw de bovenliggende partij en kreeg een serie goede kansen maar wist doelman Thijs van Roij niet te verschalken. Luuk Adan liep in de beginfase tegen een ongelukkige gele kaart aan waarna na een klein half uur Maasgouw de leiding nam via hun spits Gijs Hanssen. Vlak voor de rust liep Luuk tegen zijn tweede gele kaart aan en dat betekende dat Roggel de gehele tweede helft met 10 man moest spelen……..
    In de 56ste minuut wist Maasgouw voor het eerst hun numerieke voordeel uit te buiten en scoorde Jeroen Corbey de 0 - 2. In de 64ste minuut stond de 0 – 3 op het scorebord. Doelpuntenmaker namens de fusieclub uit Thorn en Wessem was wederom Gijs Hanssen waarna Fons Bouten na een fraaie rush de 1-3 liet aantekenen. Helaas bleef het bij dit ene zwart-wit doelpunt terwijl Maasgouw via Tuur Gubbels en alweer Jeroen Corbey het net nog wisten te vinden. Het jonge team van Maasgouw was deze zondagmiddag Roggel duidelijk de baas en zo stond na 90 minuten de eindstand van 1 – 5 op het scorebord. Maasgouw kon 3 punten bijschrijven  en verstevigde zo met 21 punten zijn koppositie terwijl Roggel met 11 punten een paar plaatsen zakte in de middenmoot.

OPSTELLING ROGGEL:

1 Thijs van Roij
    2 Rens Reijnen
    3 Hessel van Oostaijen
    4 Roy Peeters (aanvoeder)
    6 Lex Hoevers
    7 Tom Vullers
    8 Coy van Meegen
    9 Fons Bouten
    10 Remy Joosten
    12 Luuk Adam
    13 Dylan Biermans

WISSELS EN BIJZONDERHEDEN:

56 min: 11 Martijn  Vermeulen voor 7 Tom Vullers
    74 min: 14 Lars Hendrix voor 3 Hessel van Oostaijen
    82 min: 5 Marco Strijbos voor 2 Rens Reijnen
    Geel: Coy van Meegen en trainer Nico van den Brink
    Rood: Luuk Adan (2x geel)

Naar overzicht van de wedstrijdverslagen? Klik hier.