• S.V. Roggel tijdens de coronacrisis

Beste Leden, ere-leden, ouders, supporters en sponsoren.

Binnen enkele weken leven we in een geheel andere wereld, waarin er veel zorgen zijn vooral over onze gezondheid en daarna over de economische gevolgen van deze crisis.

Allereerst wensen wij de familieleden, vrienden en bekenden van de overleden dierbaren veel sterkte en kracht met hun grote verlies en wensen wij alle leden en familieleden die ziek zijn geworden van harte beterschap.

Op het einde van deze maand brengen wij onze kwartaal nieuwsbrief uit met daarin alle onderwerpen waar wij nu als bestuur achter de schermen druk mee zijn en die betrekking hebben op ons allen. De wereld staat nagenoeg stil, scholen zijn dicht, horecagelegenheden en sportkantines gesloten en vele winkels volgen, een bizarre tijd. Zorgen bij onze sponsoren, waarmee wij vele, vele jaren een goede band hebben. Ook voor onze club is het onwezenlijk om géén sportende kinderen en volwassenen meer te zien in de avonduren en zeker op de zaterdagen en zondagen. We kunnen elkaar niet meer ontmoeten en gezellig bijpraten in onze vernieuwde kantine, geen fysieke vergaderingen meer, geen vrijwilligersavond, geen darten etc.

Wat wel nog doorgaat is de bouw van onze kleedlokalen binnen de gestelde regels van de overheid met betrekking tot het Coronavirus en ook de aanleg van de Led/Veld verlichting op de velden 2,3 en 4. Het is heel mooi te zien hoe onze vrijwilligers met veel enthousiasme hieraan werken, top.

Maar laten we reëel zijn; het belangrijkste goed dat we hebben is onze gezondheid, dáár gaat het nu om en daarom houden we ons goed aan alle maatregelen die ons worden opgelegd door de overheid. Let een beetje op elkaar, zorg voor elkaar en blijf gezond, dan zien we elkaar over enige tijd weer bij onze mooie familieclub SV Roggel op ons vernieuwde sportpark De Mössehook.

Chapeau aan alle leden en familieleden van SV Roggel, die werken in de zorg en daarbij in de frontlinie staan van deze crisis. Veel dank voor jullie tomeloze inzet.

Tot slot doen we een oproep aan jullie allen; denk met ons mee en geef ons goede raad en tips. Dit kan per mail (voorzitter@svroggel.nl) of meld het bij een van de bestuursleden.

Voor iedereen fijne, gezellige en gezonde paasdagen ondanks alle beperkingen.

Namens het bestuur,

Henny van den Beuken, voorzitter.