• Selecties JO17 en JO15

• De beker zit erop. De competitie begint. Dit betekent dat we de voorlopige selecties van de JO15 en JO17 hebben vastgesteld.

De afgelopen weken hebben selectietrainingen en -wedstrijden plaatsgevonden. Tijdens deze wedstrijden en trainingen heeft de gehele staf de spelers geobserveerd, veel hierover overlegd en gaandeweg deze vier weken begon zich steeds meer een beeld te vormen van de uiteindelijke teamindelingen.

Met deze teamindelingen gaan we de competitie starten. Dat betekent concreet dat we niet meer gemakkelijk spelers gaan schuiven binnen deze teams. Dit betekent echter niet dat dat niet mogelijk is. Als er goede redenen zijn kan het nog steeds zo zijn, dan spelers in een ander team komen te spelen. We willen benadrukken, dat dit wel degelijk erg goede redenen moeten zijn. We doen dat niet meer zonder grondige aanleiding.

Hieraan ligt natuurlijk een heel verhaal en veel uitleg aan ten grondslag, met alle mogelijk situaties, criteria en redenen die men zich kan bedenken. Dit geldt zowel voor de werkwijze van de afgelopen weken, alsook voor de manier waarop we hiermee willen omgaan in de komende weken en de rest van het seizoen. Al met al teveel om hier op te noemen, maar spreek ons gerust aan als je er vragen over hebt of hier eens over van gedachten wilt wisselen. Je kunt terecht bij onze staf:

Staf bovenbouw: Sten Lemmen, Gavin Glavimans, Peter van Lier, Mark Thijsen en Loek Claessen.
    Staf middenbouw: Tim Muijsenberg, Ruud Hunnekens, Len Boonen en Kai Driessen.

Klik hier voor de teamindelingen van de JO17 en JO15

We wensen jullie allemaal een sportieve en plezierige competitie!