• Sfeerimpressie Jaarvergadering 90 jaar S.V. Roggel, maandag 8-11-2021

 • Zaterdag 6 november 2021 was het exact 90 jaar geleden dat onze voetbalclub is opgericht. Dat was reden voor ons bestuur om alle teams op zaterdag en zondag te voorzien van een traktatie. Zondag middag heeft dit geleid tot een heus S.V. Roggel feest in de kantine.

  Maandag 8 november was dan de jaarvergadering waarbij alle aanwezige leden bij binnenkomst getrakteerd werden op een klein gebakje voorzien van ons jubileumlogo. Deze gebakjes werden maandagavond rond de klok van 19.30 uur bezorgd door een heel speciale koerier, namelijk Stan Heerschap onze hoofdsponsor met zijn bedrijf Bakkerij Heerschap vergezeld door zijn marketingmedewerker Tom van der Putten.

  Stan vroeg 2 minuutjes spreektijd aan het begin van onze vergadering. Hij prees in zijn woorden de jarenlange samenwerking van de SV met Bakkerij Heerschap (35 jaar, waarvan 30 jaar hoofdsponsor) en gaf aan dat de gebakjes een geste van zijn bakkerij waren.

  Daar bleef het echter niet bij. We werden zéér aangenaam verrast met een cheque ter waarde van maar liefst € 900,- (voor elk jaar € 10,-). Uiteraard werd deze geste met een groot applaus ontvangen. Een mooie start van onze vergadering.

  Tijdens de vergadering die in een goede sfeer verliep, hebben wij afscheid genomen als bestuurslid van Mark Kooiman en Pieter Wollaert, respectievelijk 12 en 9 lid van ons bestuur. Wij danken hen voor hun positief kritische inbreng gedurende deze jaren.

  Aan het eind van de vergadering werden er nog 3 leden benoemd tot erelid, te weten; Huub Alofs, John van den Boogaart en Ton Wilmer. Zij werden samen met hun partner en in het bijzijn van diverse familieleden in de bloemetjes gezet. Nogmaals van harte proficiat met deze eervolle benoeming.

   

  De foto's zijn hier te zien.