• Speler najaarsreeks

 • Ook dit jaar is er weer een verkiezing van de speler of speelster van de najaarsreeks. Er zal van elke categorie 1 winnaar worden gekozen. De winnaars worden zondag 15 december bekend gemaakt. Voor de wedstrijd Roggel 1-Swalmen 1 om 14:00 zal de speler/speelster van de najaarsreeks gehuldigd worden.

  Dit zijn de genomineerden van dit jaar:

  JO13-1: Siem Vanlier
  Siem is een speler dae altied voarop in de strijd geit en neet snel zal verzaake. Dae wirklust dae der haet helpt hemzelf en ’t team aan goale en daomit aug aan de puntje.

  JO13-2: Jiry Kooiman
  Jiry Kooiman. Jiry heeft zich vanuit de JO11-1 goed verder ontwikkeld en is op dit moment een van de dragende spelers van ons team. Altijd aanwezig op trainingen en wedstrijden en is hier dan altijd gemotiveerd en gaat voorop in de strijd. Meestal als links of rechtsbuiten, maar kan verder op alles posities uit de voeten. Mooiste om te zien is dat hij coachbaar is en wat doet met de aanwijzingen die wij als trainer geven. De combi van inzet, beleving en coachbaarheid maakte dat we hem dan ook nomineren voor speler van de najaarsreeks.

  JO11-1: Sten Hoppner
  Wij nomineren Sten omdat hij dit jaar de meeste vooruitgang heeft geboekt. Sten voetbalt nu een half jaar en heeft in deze periode veel geleerd en zich opgewerkt tot een leuke en veelzijdige speler. Me zijn snelheid kan hij veel posities op het veld belopen, van de aanval tot in de verdediging. Sten is een jongen die goed in de groep ligt en graag wil leren.
   
  JO11-2: Kevin Hofmans
  Ik wil graag Kevin Hofmans nomineren als speler van de najaarsreeks. Kevin heeft inmiddels zijn plekje in het doel gevonden en verdedigt dit zonder enige angst. Hij heeft al veel mooie reddingen verricht!

  JO9-1: Pien Janssen
  Pien is een hardwerkende speelster, iemand waar het team op kan bouwen. Zij schuwt geen duel. Als Pien dan toch een duel dreigt te verliezen, bijt zij zich hier als een ware leeuwin in vast.

  JO9-2: Caithlyn Caris
  Caithlyn Caris is genomineerd voor de JO9-2. Ze is topscoorster, is altijd als eerste aanwezig op de trainingen en doet altijd haar best

  JO9-3: Nikkie Thimister
  Goeie inzet, luistert goed en geeft bijna nooit op.