• S.V. Roggel op zoek naar een nieuwe trainer tweede elftal

• S.V. Roggel heeft in goed overleg besloten om met zowel hoofdtrainer Nico van den Brink als 2e elftaltrainer Huub Hendriks de samenwerking aan het einde van seizoen 2020/2021 te beëindigen.

Nico van den Brink is momenteel bezig aan zijn 5e seizoen bij S.V. Roggel en heeft hier veel positiefs neergezet.

“Clubman” Huub Hendriks is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen en heeft aangegeven te gaan genieten van zijn voetbalpensioen en zijn kleinkinderen. S.V. Roggel en beide trainers hopen dat het voetbalseizoen, in welke vorm dan ook nog hervat zal worden, om de fijne samenwerking tot een goed einde te brengen.

Wij bedanken beide trainers voor hun inzet en prestaties de afgelopen seizoenen en wensen hun alle goeds.

Met dit vertrek is S.V. Roggel uiteraard op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 2e elftal, die voldoende oog heeft voor de verenigingscultuur, de inpassing van jeugdspelers en de sportieve prestaties. Een nieuwe hoofdtrainer is inmiddels gevonden in de persoon van Theo Schmitz.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij de Commissie Voetbalzaken via email: voetbalzaken@svroggel.nl .

Graag ontvangen wij een compleet CV en een bij de doelstelling passende motivatie.

Voor vragen inzake dit bericht kunt u via email contact opnemen met de commissie voetbalzaken S.V. Roggel : voetbalzaken@svroggel.nl.