• Update 4-8-2020: Teamindeling jeugd seizoen 2020 - 2021

• Update 4-8-2020:

Nadat we de teamindeling bekend gemaakt hadden, zijn er nog een aantal spelers aangemeld. Dit heeft tot gevolg dat bij een aantal teams best veel spelers ingedeeld zijn, maar nog niet genoeg om een extra team te maken.

Via deze link is de bijgewerkte indeling te vinden.

De maatregelen die we in acht moeten nemen tegen de verspreiding van het coronavirus worden steeds een klein beetje versoepeld. Wat dit voor de start van het nieuwe voetbalseizoen betekent kunnen we nu echter nog niet overzien. Op dit moment lijkt het erop dat we in het laatste weekend van augustus van start kunnen gaan met de bekerwedstrijden en dat in de loop van september de competities starten. Omdat dit de meest actuele informatie is die we vanuit de KNVB hebben, zullen we hiervan uitgaan in de verdere voorbereiding.

Zoals eerder aangekondigd zullen we het seizoen bij de JO19, JO17 en JO15 starten met selectietrainingen. De start van deze trainingen zal rond 15 augustus zijn. De exacte datum zullen we eind juli communiceren.  Op zaterdag 22 augustus worden de eerste oefenwedstrijden gepland voor deze leeftijdsgroepen. De JO07 tot en met JO13 start met trainen vanaf de laatste vakantieweek op maandag 17 augustus. De planning van de trainingen zal begin augustus gecommuniceerd worden, waarbij we eventuele maatregelen die we dan nog in acht moeten nemen ook zullen vermelden.

De teamindeling staat in dit document. Vanaf JO07 tot en met JO13 zijn alle spelers in de teams ingedeeld. De JO15, JO17 en JO19 spelers staan ingedeeld in de huidige leeftijdsgroep. We zijn ook bij een aantal teams nog op zoek naar ondersteuning van ouders. Zo hebben we nog minimaal 2 vlaggers nodig bij de JO15, nog een 2e trainer en coach bij de JO13-2 en een leider bij de JO08-1.

We hopen dat we vanaf augustus de draad van het wekelijks trainen en wedstrijden spelen weer op kunnen pakken, echter zal er nog steeds met allerlei regels rekening gehouden moeten worden. We proberen hier als S.V. Roggel steeds zo snel mogelijk duidelijkheid over te verschaffen. Als er belangrijke informatie gecommuniceerd wordt, zal dit altijd via de website (www.svroggel.nl) zijn.

Voor nu wensen we jullie allemaal een mooie zomer!