• Teamindelingen jeugd - Seizoen 2022 / 2023

• Het seizoen 2021 / 2022 is afgelopen. Uiteindelijk zijn bijna alle wedstrijden gespeeld, de afsluitende jeugddag is geweest, net zoals het SPAR-kamp. Het is vooral na de winterstop een flinke klus geweest om iedere week voldoende spelers in de teams bijeen te brengen. We zien dat meer dan gemiddeld spelers vaker blessures hebben waardoor ze voor langere tijd uitgeschakeled zijn. Dat zorgt ervoor dat vaak allerlei kunstgrepen uit moeten halen om wedstrijden door te laten gaan.

Normaal gesproken communiceren we de teamindeling altijd vlak na de kermis. Dat zal dit jaar een paar weken later zijn. We hebben wel al bepaald welke teams we komend seizoen laten starten, maar door ongunstige aantallen per leeftijdscategorie en een aantal spelers die naar verwachting de start van het seizoen moeten missen vanwege een blessure, hebben we besloten om de definitieve indeling in de week van 18 juli te communiceren. Dit uitstel geeft ons nog een aantal weken de tijd om nog eens kritisch naar de teamsamenstelling te kijken voordat deze gecommuniceerd wordt.

Wel is al bekend welke teams we ingeschreven hebben voor volgend seizoen:

• 1 * MO20
    • 1 * JO19
    • 1 * JO17
    • 2 * JO15
    • 1 * MO13
    • 1 * JO13
    • 3 * JO11
    • 2 * JO09
    • 1 * JO08

Ook hebben we al een team JO07 spelers, waardoor we daar ook weer de Leudal toernooitjes mee gaan spelen.

We hopen bij de teamindeling ook meteen de stafinvulling rond te hebben. We zijn hoopvol dat dit gaat lukken. Voor de middenbouw (13 en 15) hebben we in ieder geval nog grensrechters nodig en voor 1 team nog een trainer / coach. We zullen de komende weken ouders benaderen die aangegeven hebben bij de inventarisatie hier iets in te willen betekenen.