• Verenigingsscheidsrechter

Je bent 14 jaar of ouder en het lijkt je gaaf voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Dan is de opleiding Verenigingsscheidsrechter echt iets voor jou! Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de scheidsrechter met voldoende ‘bagage’ aan de slag kan bij 11 tegen 11-wedstrijden bij jouw club.

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal.

Als je interesse in een scheidsrechtersopleiding hebt, neem dan contact op met de commissies wedstrijdzaken of jeugd of kijk voor alle mogelijkheden op deze site.