• Voetbaldagen in samenwerking met Football4Fun

 • Tijdens de eerste 3 dagen van de zomervakantie 2023 zullen we samen met Footbal4Fun de voetbaldagen voor kinderen van 5 tot 15 jaar organiseren. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van S.V. Roggel.

  Tijdens deze dagen (17,18 en 19 juli 2023 op sportpark De Mössehook) speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. Onze voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Dankzij onze sponsor Playground X uit Liessel hebben wij tijdens de voetbaldagen de beschikking over een aantal toffe opblaasbare voetbalattracties.

  Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

  De voetbaldagen kosten € 69,- (inclusief voetbalshirt, Robey trainingsbal, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

  Inschrijven is al mogelijk via https://www.football4fun.nl/voetbaldagen/

  De afspraak met Footbal4Fun is dat S.V. Roggel de trainers / spelbegeleiders levert. Dus lijkt het je leukt om hier 3 dagen aan mee te helpen meld je dan even bij Rolf Backus.

  De trainers begeleiden een eigen groep tijdens de voetbaldagen. Twee trainers per groep. Deze groep bestaat uit 10 tot 14 kinderen. De begeleiding bestaat uit:
  - ontvangst van de kinderen in het kleedlokaal.
  - in de ochtend coachen bij een trainingsvorm en partijspel.
  - lunchen met de eigen groep.
  - in de middag begeleiden bij voetbalspellen.

  De trainers krijgen een mooi trainingssetje van Robey en een gezellige BBQ als afsluiting.