• Voetbalseizoen 2021-2022 ten einde

• Een bewogen seizoen dat gedeeltelijk in het teken heeft gestaan van corona, maar waar gelukkig ook weer veel activiteiten hebben plaatsgevonden.

Een seizoen, waarbij het behoud van de 4e klasse voor onze hoofdmacht aan een zijdedraadje heeft gehangen, maar ook een seizoen waar de veteranen glansrijk kampioen werden.
    Een seizoen met veel gepuzzel voor onze jeugdafdeling en wedstrijdsecretaris om de teams gevuld te krijgen.
    Een seizoen, dat gedeeltelijk samenviel met ons 90-jarig jubileum dat zijn hoogtepunt zal beleven in het weekend van 14,15 en 16 oktober.
    Een seizoen met wéér geen boerenbruiloft, maar wel een jeugdprins van de SV en wat voor één.
    Een seizoen met een interactieve wandeltocht, die nog steeds gelopen kan worden.
    Een seizoen, waar tijdens de jaarvergadering 3 leden werden benoemd tot erelid, te weten; Huub Alofs, John van den Boogaart en Ton Wilmer.
    Een seizoen met een zéér geslaagde sponsoravond met in de hoofdrol onze hoofdsponsor Stan Heerschap.
    Een seizoen met een mooie afsluiting op zondag 29 mei met als hoogtepunt de gouden waarderingsspeld van de KNVB voor Harry Kuijpers.
    Een seizoen met (wedstrijd)jubilarissen, maar ook een seizoen waarin afscheid werd genomen van ons oudste lid Lei Ronckers.
    Een seizoen met een fantastisch zon/mini weekend en uiteindelijk een mooie afsluiter op zaterdag 2 juli de wedstrijd Roggel-VVV.

Dit alles is alléén mogelijk met de inzet van veel, héél veel vrijwilligers die samenwerken met elkaar om dit alles te realiseren. Daarom mag ook via dit medium uitgesproken worden naar deze vrijwilligers;

“Unne Dieke Merci” voor alle tijd en arbeid die jullie steken in onze voetbalclub, de club van zwart en wit.

Laten we dit met elkaar vasthouden en ook doorgeven aan de volgende generaties. Dan kan onze club blijven floreren op weg naar haar 100-jarig bestaan en voor velen een 2e thuis zijn.

Voor nu wens ik jullie allen, mede namens het bestuur, een zonnige zomer en een mooie vakantie.

Henny van den Beuken, voorzitter.

“Allein kènse ’n bietje, same kènne wae hiël väöl”