• Vrijwilligers gevraagd scannen coronatoegangsbewijs zondagmiddag

• Zoals jullie inmiddels reeds gewend zijn is de toegang tot onze kantine alleen toegestaan middels het tonen van een coronatoegangsbewijs. In eerste instantie had ik gehoopt dat deze maatregel in november zou worden geschrapt, maar helaas gaat dit langer duren waarschijnlijk tot aan het voorjaar. Met andere woorden het gehele voetbalseizoen 2021-2022.

Onze barvrijwilligers op de vrijdagavond, zaterdagmorgen en – middag en ook zondagmorgen nemen deze scan voor hun rekening, waarvoor dank !!

Echter op de zondagmiddag, als ons eerste elftal thuis speelt, is het voor de barvrijwilligers niet te doen en hebben enkele bestuursleden deze taak overgenomen. Als voorzitter heb ik het goede voorbeeld gegeven en reeds 2 middagen van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur gescand. Dat ga ik ook nog doen op 24 oktober tijdens de thuiswedstrijd tegen Cranendonck. Op zondag 31 oktober ben ik verhinderd, vandaar mijn vraag wie op die dag deze taak van mij wil overnemen. Niet allemaal tegelijk, 1 vrijwilliger voor die middag volstaat.

Daarna volgen in november en december nog 2 thuiswedstrijden die ik ook voor mijn rekening neem. Maar vanaf 01-01-2022 vraag ik 2 of 3 vrijwilligers om bij toerbeurt deze taak van mij over te nemen, zolang de maatregel geldt.

Neem even contact op via 06-12359691 en ik zal je uitleg geven wat de bedoeling is en wanneer. Alvast dank voor jullie medewerking.

Groet,
    Henny van den Beuken