• Wat hebben we dit lang gemist.......

 • Zaterdagmorgen 14 mei was het het voor het eerst sinds heel lange tijd weer eens gezellig druk op de Mössehook. Eerst werd er van veel spelers een foto gemaakt die later dit jaar in het voetbalplaatjesboek van S.V. Roggel komen, uitgegeven door Albert Heijn Heerschap. Daarna speelden een aantal teams hun thuiswedstrijd en de jongsten speelden een toernooitje tegen de JO07-leeftijdsgenootjes van omliggende verenigingen. 

  Dat is wat we graag iedere week willen zien. Voetballers van alle leeftijden lekker actief bezig in de buitenlucht.

  Een speciale oproep voor meisjes die twijfelen. We zijn dit jaar gestart met een MO17 meidenteam en in de winterstop hebben we ook een MO13 team opgericht. Dit bevalt ons heel goed en iedereen is hier erg enthousiast over. We kunnen in beide leeftijdsgroepen nog wel een paar spelers erbij hebben. Zodra we in andere teams voldoende meiden hebben om ook voor deze leeftijd een meidenteam samen te stellen, zullen we dat zeker doen.

  Lijkt het je ook leuk om bij S.V. Roggel te komen voetballen, meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Dit kan nog een paar weken want 9 juni is de laatste training van het seizoen. Aanmelden voor een proeftraining kan via jeugd@svroggel.nl. Meteen aanmelden kan ook, via https://www.svroggel.nl/lidmaatschap

  Zien we je binnenkort?

  Namens de jeugdcommissie