• Foto op je digitale spelerspas

(Bron: KNVB)

Sinds afgelopen seizoen werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto's van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto's wijzigen.

Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Het is vanaf dit seizoen 100% de eigen verantwoordelijkheid van elk spelend lid, dat de foto op de digitale spelerspas herkenbaar is. Het is dus GEEN profielfoto. Voorkom dat de scheidsrechter je niet herkent en hierdoor de wedstrijd niet laat spelen.

Aanpassen van de spelersfoto kan alleen vanaf het account met het e-mailadres waarmee je als speler geregistreerd staat (zie ook https://www.svroggel.nl/zichtbaarheid/). Alle spelers hebben op dit moment een foto (daaraan kun je zien of je met het juiste account ingelogd bent). Soms is die echter al wat ouder en aan vervanging toe.

Let op: Voor alle spelers onder de 16 jaar moet dit aangepast worden via instellingen, mijn kinderen.

Klik hier voor het volledige officiële KNVB document.